Hvordan foregår opgaveretning hos Lektiekonsulenterne?

Det kan ikke være meget lettere:

1. Du skal først vælge, hvor mange sider du vil have rettet, og om du vil have rettet korrektur, eller om du både vil have rettet indhold og korrektur.

2. Du køber opgaveretningspakken direkte og sikkert på vores hjemmeside, hvor du også uploader din opgave.

3. Du får din opgave tilbage inden for 24 eller 72 timer, alt efter hvad du vælger.

Er det overhovedet lovligt, at få rettet sin opgave?

Ja, det er det selvfølgelig. Vi skriver naturligvis ikke noget af din opgave for dig, men kommer med brugbare forslag til rettelser, teorier og metoder til de enkelte afsnit, der kan sikre en høj kvalitet i din opgave. Du skal selvfølgelig selv vurdere, om du vil tage rettelserne til dig, og hvordan du konkret vil skrive de enkelte afsnit. Vi giver dig den samme hjælp, som børn af akademikerforældre kan få hjemme ved middagsbordet – Det giver samme vilkår for alle.

Hvordan foregår betalingen?

Du betaler direkte via. hjemmesiden. Vi trækker først beløbet fra dit kort, når du har modtaget din undervisning eller fået din opgave tilbage fra os.

Hvem retter min opgave?

Lektiekonsulenternes opgaverettere er alle universitetsstuderende med et gymnasiesnit på mindst 10.0. De er desuden meget stærke inden for de fag, de retter i, hvilket konkret indebærer, at de skal være have fået 12 i det pågældende fag i gymnasiet.

Vores opgaverettere er nøje udvalgte gennem en grundig ansættelsesproces, hvor de bliver testet både fagligt og pædagogisk. Jeres evaluering af opgaven indgår i øvrigt i en konstant udvælgelse af de dygtigste opgaverettere, så det hele tiden er de bedste, I får til at rette jeres opgave.

Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med min underviser?

Det sker heldigvis meget sjældent, men hvis du ikke er tilfreds med din underviser, vil vi finde en ny underviser til dig. Tildelingen af en ny underviser indebærer ikke yderligere omkostninger for dig.